Live nieuws en radio streams uit Suriname!


Home » Surinaams nieuws » Ruben Vismale moet reis naar Guyana na ongeluk staken

Ruben Vismale moet reis naar Guyana na ongeluk staken

door Marinio Balsemhof

PARAMARIBO — Ruben Vismale is vanwege een ongeluk niet meer naar Guyana afgereisd. De fiets van de wielrenner die deel was van de Surinaamse selectie die aan de three Stage Independent Road race zou deelnemen, kreeg grote schade vrijdagochtend tijdens de reis naar South Drain.

“De auto waarin ik zat kwam in een kuil terecht waardoor de twee fietsen die in de trekker waren op de weg kwamen te vallen. Mijn fiets is door de val helemaal niet goed meer”, jammert Vismale.

Het geval vond ongeveer twee kilometer voor de ophaalbrug in Nickerie plaats. De rek waaraan de fietsen vastzaten raakte los nadat de auto waarin Vismale zat in een verzakking kwam. Als gevolg hiervan raakten de fietsen los en kwamen hard op het asfalt terecht. 

“Beide banden zijn gesprongen en de schade aan de achterste is erg groot”, vertelt de teleurgestelde wielrenner.  Hij meent dat de fiets niet meer herstelt kan worden.

“Dat is zeer pijnlijk omdat deze fietsen spontaan gesponsord zijn door goede vrienden en ik heb niet echt ervan kunnen profiteren “, jammert Vismale  Hij zal nu afwachten en kijken wat de Surinaamse Wielrenunie voor hem zal doen.