Live nieuws en radio streams uit Suriname!


Home » Surinaams nieuws » SyS lanceert tweede Single

SyS lanceert tweede Single

De allround zangeres SyS heeft een nieuwe single. Het nummer heet ‘High’ en wordt op 24 mei via alle sociale mediaplatformen gedropt.  “Het lied neemt je mee op een zwoele liefdesreis naar het hoogste energetisch gevoel van ‘love and passion’. “Love is the ultimate high that transcends all boundaries, where our souls take flight and our hearts soar beyond the limits of the known.”

door Steven Seedo

‘High’ is de tweede single van SyS. Haar eerste song ‘Heroes’ lanceerde ze vorig jaar. “Het is redelijk goed ontvangen. Ik ben niet ontevreden.” SyS is de artiestennaam van Sijtske Tjon A Tjoen, die met een zangcarrière van decennialang haar stempel heeft gedrukt op de Surinaamse muziekwereld. Ze koos vorig jaar voor een comeback. De allround zangeres verraste haar fans niet alleen met een gloednieuwe song, maar heeft ook een naamsverandering ondergaan.

SYS heeft een eigen band, genaamd ‘SyS & The Band’.  “We zijn al ongeveer zes maanden bij elkaar en zijn al ready om voor het publiek te spelen.” Haar manager is Judith Lochem, componist van de Suripop XIX-song ‘No fergiti’. Haar beste vriendin Daniella Lalji is haar persoonlijke mentor. Voor SyS is het een sterk team van vrouwen met een missie om de haar internationaal te laten doorbreken. “Mijn muziek is daarom ook heel wijd en vol fusions.